Az alábbi e-mailt Jeles Zoltán szakácsmestertől kaptuk, miután tesztelte a Matador kerámia serpenyőét:
A képek a kerámia serpenyő intenzív használata közben készültek.
A pecsenyelé képsorozatból látszik, hogy a használat valóban intenzív volt.
Szerintem a használati útmutatóban megadott rendeltetésszerű alkalmazást átléptem.
Minden gond nélkül elviselte a felület a nagy, több 100 C-os hőingadozást.
Baráti üdvözlettel: Jeles Zoltán
Rizs pirítás:
Tisztára törlés:
Pecsenyelé készítés:
Pirított sertésmáj pecsenyelében pácolva:
Borjújava dubarry módra zöldséges rizzsel:
Cékla párolása rostjain:
Borjú holstein grill zöldséggel:
Borjújava rókagombával töltve:
Jó étvágyat kívánunk!
A Matador serpenyők és a Matador Wok megvásárolhatók a Fiskars Shop-ban!