HTML

Fiskars Blog

Ebben a blogban szeretnénk bemutatni a Fiskars konyhai és kerti termékeit, tippekkel, tanácsokal, ötletekkel szolgálunk.

Friss topikok

Linkblog

Fiskars háztartási- és kerti eszközök blogja

2009.04.07. 15:19 Fwdg3

Borsos Matador bélszín flambírozva

Címkék: konyha receptek fiskars főzés recept sütés matador

Borsos Matador bélszín flambírozva
4 adag
600g bélszín 2 cm vastag szeletekre vágva
3 dl tejszín
3 evőkanál mustár
2 evőkanál őrölt fekete, zöld és fehér bors só
0,5 dl konyak
a sütéshez vaj vagy olaj

Kb. öt percig forrósítsa a Matador serpenyőt. Forrósítsa fel a serpenyőben az olajat vagy vajat, majd helyezze bele a szobahőmérsékletű hússzeleteket. Gyorsan pirítsa meg mindkét oldalán, majd csökkentse felére a hőmérsékletet. Amikor a hússzelet először pirított oldalán megjelenik a hús szaftja, fordítsa meg újra. Öntse a konyakot a serpenyőbe, azonnal gyújtsa meg gyufával, és flambírozza a bélszínt. Ízesítse borssal és sóval. Adja hozzá a mustárt és a tejszínt, majd főzze kb. öt percig, amíg a tejszínes mártás besűrűsödik. A bélszín sütés után öt perccel a legfinomabb.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiskars.blog.hu/api/trackback/id/tr911052026

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása