HTML

Fiskars Blog

Ebben a blogban szeretnénk bemutatni a Fiskars konyhai és kerti termékeit, tippekkel, tanácsokal, ötletekkel szolgálunk.

Friss topikok

Linkblog

Fiskars háztartási- és kerti eszközök blogja

2009.04.07. 16:11 Fwdg3

Matador edénycsalád a Fiskarstól

Címkék: konyha fiskars főzés sütés edény matador hackmann

Az északi országokban az 1790-ben alapított Hackman a legnagyobb, legismertebb márka a konyhaedények, serpenyők és grillező serpenyők, valamint evőeszközök kategóriájában. A Hackman egy specialista, szakértő gyártó, aki a termékeihez karbantartási és egyéb hasznos tanácsokat is ad, az adott sütési folyamatnak megfelelően. A termékek kiállják az idő próbáját, és gondoskodnak a megelégedettségről. A Hackman gyár Sorsakoskiban, a cég székhelye pedig Helsinkiben, Finnországban található.

Az új Ceratec° - kerámia bevonatú edényeket különösen magas hőfokon is használhatja, akár flambírozásra is. Állítsa be a tűzhely hőmérsékletét az elkészíteni kívánt ételnek megfelelően, majd alaposan forrósítsa fel az edényt, de a sütéskor vegye lejjebb a hőfokot. A bevonat különleges tulajdonságainak megőrzése érdekében használjon vajat vagy olajat.

A Ceratec° bevonat ellenáll a nem éles fémeszközöknek is.

Használat után alaposan mossa el az edényt langyos, mosószeres vízben vagy mosogatógépben. Az odaégett ételmaradékot forró vízzel és mosogató kefével lehet eltávolítani. Ha szükséges, be is áztathatja
enyhe, mosogatószeres oldatba. A család jellemzője a dinamikus formavilág és a bakelit nyél, mely nem forrósodik át. Ezek az edények mindenféle főzőlapon használhatók, kifejezetten alkalmasak a gyors, indukciós vagy gázfőzőlapokhoz.

A Matador eszközök most 20-30%-os kedvezménnyel vásárolhatók meg a Fiskars Shop-ban!

1 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://fiskars.blog.hu/api/trackback/id/tr661052013

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

bice boca 2009.10.20. 17:27:26

régóta hűséges Fiskars használó vagyok, remélem továbbra is ilyen biztonságosan tudom használni a kiváló eszközöket
süti beállítások módosítása