HTML

Fiskars Blog

Ebben a blogban szeretnénk bemutatni a Fiskars konyhai és kerti termékeit, tippekkel, tanácsokal, ötletekkel szolgálunk.

Friss topikok

Linkblog

Fiskars háztartási- és kerti eszközök blogja

2009.01.05. 17:14 Fwdg3

Fiskars ollók használata és karbantartása

Címkék: karbantartás fiskars olló ollók élezés

Használat és karbantartás

A legtöbb Fiskars Functional Form olló nyele polibutilén tereftalátból (PBT) készült, ez egy olyan műanyag, amely hatékonyan sterilizálható gamma sugárzással vagy auto­ klávval. Autokláv használata esetén a hőmérséklet nem lépheti túl a 137°C fokot. Jó ötlet a Fiskars Clip Sharp ollóélező használatával a pengék rendszeres élezése.

Softouch® nyél

A Softouch® csúszásmentes nyéllel rendelkező Fiskars ollók fogása különlegesen biztonságos, amely akkor is  könnyen használhatóvá teszi ezeket az ollókat, ha ned­ vesek vagy ha csúszósak.

Tárolás

A legtöbb Fiskars ollót élvédőtokkal együtt értékesítik, amely gondoskodik róla, hogy senkit se érjen baleset. Ha a tokot vásárlás után is megtartja, az védi az ollókat a sérüléstől és hosszabb ideig tartja azokat élesen megtelepedjenek. 

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiskars.blog.hu/api/trackback/id/tr32859617

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása