HTML

Fiskars Blog

Ebben a blogban szeretnénk bemutatni a Fiskars konyhai és kerti termékeit, tippekkel, tanácsokal, ötletekkel szolgálunk.

Friss topikok

Linkblog

Fiskars háztartási- és kerti eszközök blogja

2009.01.05. 16:57 Fwdg3

Narancssárga nyelű ollók

Címkék: fiskars olló ollók

 Mivel is kezdhetnénk a termékek bemutatását, mint a Fiskars narancssárga nyelű ollóival. 

A már négy évtizede hatalmas népszerűségnek örvendő, narancssárga nyelű Fiskars ollók a formatervezés klasszikusai. A sorozat széles választékot kínál a kiváló minőségű, nikkelmentes acélból készült pengéjű és ergonómikus nyélkialakítású ollókból.  

A markolat nagy felületet biztosít az ujjaknak a nyomáshoz. Ez azt jelenti, hogy a kifejtett erőt az eszköz egyenletesen osztja el, így az olló használata kényelmes és a kéz fáradását is csökkenti. A tartós és higiénikus illesztés érdekében a nyél és a penge illesz­ tése fröccsöntéses technikával történik. 

  • A pengék anyaga kiváló minőségű svéd Sandvik acél
  • Keménység: HRC 57
  • A nyelek ütésálló PBT, PP vagy ABS műanyagból készülnek 
  • A penge feszessége csavarral állítható. Ez megkönnyíti a pengék közti feszesség beállítását, továbbá leegyszerűsíti a tisztítást
  • A narancssárga nyelű Functional Form ollók (kivéve a 859445, 859487,  859992 és 859993 cikkszámú termékeket) autokláv használatával, legfeljebb 137°C fokon fertőtleníthetők 
  • Mosogatógépben tisztítható 
  • Tervezte: Olavi Lindén

A Fiskars ollói megvásárolhatók a Fiskars Shop-ban.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiskars.blog.hu/api/trackback/id/tr76859578

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása