HTML

Fiskars Blog

Ebben a blogban szeretnénk bemutatni a Fiskars konyhai és kerti termékeit, tippekkel, tanácsokal, ötletekkel szolgálunk.

Friss topikok

Linkblog

Fiskars háztartási- és kerti eszközök blogja

2009.01.09. 12:58 Fwdg3

Chef szakácskések féláron

Címkék: de profi kés chef luxe szakácskés kések

 Ritkán adódik olyan lehetőség, hogy profi szakácskésekhez féláron juthat az ember. Pedig most a 25 cm-es Chef De Luxe szakácskés, illetve a 20 cm-es fenőacél is közel féláron vásárolható meg a Fiskars Hivatalos Internetes Áruházában, amig a készlet tart.

Néhány szó a Chef De Luxe késekről:

A Chef de Lux késeket profi szakácsoknak szánta tervezőjük Ludovico Bevilacqua. A késeket kovácsolják, ezzel biztosítják a tökéletes kiegyensúlyozottságot, ezért a legigényesebb szakácsok elvárásainak is megfelelnek. A Chef de Lux késeket a Milánó melletti hegyekben gyártják és a legjobb minőségű svéd Sandvik acélt használják hozzájuk. Az acél a nyél teljes hosszában végigfut és résmentesen kapcsolódik a szegecsekkel erősített markolathoz. A kések felépítése és bakelit markolata erőteljes, biztos fogást ad. Ezek a kések mosogatógépben tisztíthatók.

Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://fiskars.blog.hu/api/trackback/id/tr16867252

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása